tisdag 30 augusti 2011

Om det slutar med att jag misslyckas totalt med min karriär, då vet jag varför

Fuck Rosendal.








 ~ alla långfingerbilder jag kunde hitta i photo booth-arkivet ~


Jag är trött och less och vill skriva massa elaka ord men det känns mest värdelöst så jag vill inte blogga mer. Tack hej

måndag 29 augusti 2011

space is the place





jag älskar att du är så snäll mot mig. skrattar åt mina dåliga skämt när du vet att jag behöver det & blir upprörd när jag är trött & less. jag är rädd för att vakna upp en dag och inse att allt bara var en dröm.
så bra är du.



lördag 27 augusti 2011

en stor fråga


hej.
hemma hos mig är det just nu K A O S
under våren någon gång gick våran kyl sönder. så nu använder vi en dvärg-kyl (detta betyder att man knappt kan bevara någon mat osv. i den)

i morse braka våran ugn pppoch spis ihop. WTF
varför faller mitt hem ihop?

nu lever vi på en jätte mega stor frys, en dvärg-kyl och en mini spis...................detta betyder typ ingen mat. det leder till att jag blir fett sur. och tillslut tar jag ut all ilska på någon. (fast ändå inte)
men jag är ändå sur. varför? det är min enda fråga.



vaaaaaaarför

torsdag 25 augusti 2011

guld



mitt nagellack är en av de bättre köpen jag gjort i mitt liv. det är guld. det är simpelt. det är fräscht.
det är megacoolt. jag älskar dig guld.



mitt hår är också fett awesome. jag kan inte vara mer kär i det. så bra. perfekt långt. perfekt slitet. perfekt färg. jag älskar dig mitt halvt färgade blond-platina hår.

onsdag 24 augusti 2011

losing my mind on a tiny error

"Han är för bra för dig" ja jag vet. tack för att du påminde mig en gång till. Kul att du tycker det. Nej jag är kanske inte värd honom, efter allt jag gjort. Eftersom jag är så himla otrevlig, egoistisk, omogen, dum, elak och irriterande tjej så kanske jag inte förtjänar någon alls. Inget som någon sagt ordagrant rakt i ansiktet till mig, (bara vissa av sakerna, typ dum & otrevlig).
Dock har jag fått det skriftligt, alltihop. Varför ligger inte mitt självförtroende och självkänsla på noll ?
Jo för jag har inte lust att ta medicin för att må bra. För det är bara läskigt. Srsly






tisdag 23 augusti 2011

dag 2

Hej.
Detta inlägg skrivs blott och enbart för att skjuta ner inlägget under. Vill lite ta bort det men orkar inte. Så:

Idag har jag
· kommit för sent för första gången det här året
(dock bara några minuter, och flera minuter tidigare än jag egentligen borde kommit. är väldigt snabb)
· blivit tillfrågad om jag bytt klass? eftersom jag inte syntes till på lektionen. måste vara osynlig.
eller väldigt snabb (jag var faktiskt där)
· skolkat första gången för i år. in my defence så var det ingen riktig lektion,
kom jag på efter att den börjat och jag satt därinne. smet.
· gått upp på mitt rum för att byta om eftersom det plötsligt blivit fint väder,
men istället däckat på sängen i ~ två timmar.
· räddat några insekter, som blivit fångade i ett spindelnät, från ett hemskt öde.
· känt mig som en hjälte tills att dom kröp fram till trappstegets kant och hoppade?

haaaaaaaaaa.
orkar inte med mig själv <3

måndag 22 augusti 2011

I feel like crap

Skolan började idag och det sög. Det var kallt och regnigt och värdelöst och så vidare. Drog sedan på mig en stadig huvudvärk och kommer mest troligt att bli sjuk om jag inte sköter mig ordentligt. I know, I know dudez... i-landsproblem, men det kryllar av dom och det hindrar mig inte från att må dåligt.

Har provat något nytt idag iaf! Hade ingenting att göra då jag kommit underfund med min malande huvudvärk, så jag satte mig och kollade på How I Met Your Mother med ögonbindel (typ sovmask egentligen, vet inte vad dom kallas). Det var ett gammalt avsnitt så visste ju i princip vad som hände bara av att lyssna. I'm so awesome.

Hursomhelst, blabediblabedibla, it's weird. Jag tror aldrig jag varit med om en vinterdepression som börjat redan i augusti.

Vill sova forever fast måste gå ner för mamma ropar och jag måste tydligen fika!!!!!!!!!! NU!!!! pussh jeod (orkar inte ens stava rätt)

lördag 20 augusti 2011

tjockhuvuN'


jag har förändrats så extremt på bara ett år. ett år på gymnasiet. ett år med min klass. ett år på jobbet. ett år utan din vänskap. och ett år utan en pojkvän.
inte utseende eller personlighet som har förändrats. Utan mitt tänkande och min syn på andra människor, mest om hur idiotiska människor kan vara samt hur fantastiska dom kan vara.
Man kan knappt lita på någon än sig själv. Fast vissa dagar har jag varit så vilsen att jag knappt litat på mig själv.
Under ett år har jag lärt känna nya människor som fått mig att må dålig, och det galna är att jag ska lära känna dom bättre nu. Inget jag vill. Utan något jag måste. Men det är bara att spela med, vara trevlig, låta dom alltid ha rätt (så att man inte hamnar i problem) och självklart bara hålla käften. Men JAAA jag ser väldigt mycket fram emot ett till år på Rosendalsgymnasiet. Med min klass. Smip10. Dom är väldigt roliga, eller de flesta. Sen finns det ju såklart några få tjockhuvuN' som bara ser sig själva. Fast dom finns ju överallt.
Under ett år har jag också insett hur jävla lyckligt lottad jag är att ha Emily som min vän. Min alldeles egna vän. Emily England
Det har hänt så mycket det här året att jag nästan tappat bort mig själv ibland, varit tvungen att stanna till och tänka om. Det som jag absolut kan säga som har förändrats mest med mig är nog att jag inte tar åt mig längre när människor säger något om mig eller till mig.
varken om det är positivt eller negativt.







torsdag 18 augusti 2011

välkommen åter kära mysdag

den perfekta mysdagen. så känner jag idag!
vill bara kura ihop mig bland mina kuddar i sängen och titta på film & äta på något gottis
MEN jag sitter här och pluggat/pluggar/ska plugga mer franska, hej och hå vad jag älskar gymnasiet (rosendal)
inget vettigt kommer jag göra idag heller, försökte övertala min baba att vi skulle käka ute ikväll , det blev ett nej. självklart. så ikväll har jag inga planer (som egentligen är jävligt skönt), så jag kan göra princip vad jag vill. Om jag fick bestämma skulle jag nog vilja laga ihop någon god middag med någon/några. typ tacos. sen bara sitta och prata heela kvällen. bara prata. om allt. om alla. om inget. Idag är det den perfekta mysdagen. och jag sitter och pluggar.
shooooooo













lördag 13 augusti 2011

något nytt

full av kärlek
full med kärlek
full på kärlek






Sitter på mitt rum och bara har det allmänt
 mysigt och vill istället för att sova skicka massa
 cyberpussar till alla söta människor som finns i världen.

fredag 5 augusti 2011

Would it kill you?

Fått låna några söta små högtalare som blivit lediga, till mitt rum. Gissa vems sånger som klättrar ut ur mitt fönster?

()
Actually no, jag lyssnar på hellogoodbye just nu.

någon gång måste du bli dig själv

Wear Heartbeats, Love each other and Celebrate the Art and Lifestyle of Music

- Love, Lady Gaga

Lady+GaGa+Gaga.png





torsdag 4 augusti 2011

glatt humör & trött kropp


Jag har haft världens bästa sommar

Färgat mina hårtoppar platina blont
Åkt på två superduper sköna båtturer
Badat i världens bästa hav
Träffat mina allra finaste tjejkompisar
Suttit på terrassen och tittat på stjärnorna
Festat i Bodrum
Hittat min dröm brudklänning
Besökt världens bästa plats ... Gumbet <333
Haft en trevlig vin-kväll hos Selma
Ätit massa god mat
Fick manligt (sött) besök från Sverige sista veckan i turkland

och massvis mer
















onsdag 3 augusti 2011

I wish I could say they don't get to me, but I'm afraid they do

Jag försöker bara växa upp och vara trevlig och glad och hjälpsam, lägga ner det där med att vara sur och hata samt ta itu med mitt liv istället för att sitta inne vid datorn.

Jag är glad för att jag kan sitta inne på mitt rum med fönstret på vid gavel dygnet runt. Jag är arg på mig själv för att jag sitter inne på mitt rum med fönstret öppet istället för att vara ute.

Det blir svårare när det känns som om man är den enda som försöker. Och när folk slänger ur sig ord utan att tänka på vilken effekt de kan ha på andra. Lite som mitt nypådragna godsaksförbud: det är ju inte så enkelt att sluta när alla äckliga sockerklädda gelatinklumpar fortfarande finns helt tillgängliga och ingen annan slutar med att stoppa i sig dem. Varför ska då jag? (Jag lovar att det inte är för att jag tror att jag är tjock och behöver banta för det vet jag att jag inte behöver.) För att må bra. Jag vill inte äta onyttiga saker och jag vill inte vara sur och grinig för jag vet ju att det inte exklusivt men desto mer oundvikligt alltid är jag som mår dåligt av det.

Jag önskar jag hade något att brinna för. Något jag kunde klara mig på, och slippa bero på mina vänner (varav de flesta jag redan lutat så hårt på att de dragit sig undan (sorry about that)). Det finns en sak (en person) som jag tuttat eld på mig själv med dock, för att samtidigt ställa mig emot hatet. Jag tror verkligen inte många förstår, eller vill förstå. Han är alldeles för sockersöt och alldeles för ung och duktig för att vara ens i närheten av okej. Jag driver med mina överdrifter, jag lovar, även om jag gärna står för dem. Sen är jag helt för att folk ska få ha sina egna personliga åsikter, MEN när de börjar föra över felet på mig då förstår jag allvarligt talat inte hur de tänker. Försöker folk övertala mig om att jag har fel i att stödja en hårt arbetande musiker (om jag har hans parfym är irrelevant: inga av mina 60 dollar gick till honom, utan till välgörenhet) genom att säga "Emily, jag tror aldrig du kommer kunna få ett förhållande för ingen kommer kunna acceptera dig om du tycker om Justin Bieber" -- edit 110805 15:28 förlåt mig, jag ska quota ordagrant: "jag har svårt att tro att någon kille på denna jord kan acceptera att ha en flickvän som är en bieber-fangirl furrealz". but that's kinda how it felt -- Wow. Det är nu jag verkligen inte inte inte under inga som helt omständigheter vill gå till motattack. Det finns massa saker jag skulle kunna säga, men jag skriver detta istället så att kanske någon åtminstone ska förstå och sedan lämnar jag det här.

Puss

var i stugan, lekte lite med maten.


P.S. Jag hatar ingen. Inte Justin Bieber, inte Rebecca Black, inte Hampus Hällgren (även om han säkert skulle tycka om det).